Välkommen tillbaka.

Välkommen tillbaka säger vi till mig idag för som alla vanligtvis välunderättade människor märker så har jag inte bloggat på ett tag.

Sant å säga så hittar jag två skäl till det.

1. Jag ultimatiserade till mig själv att ackompanjera bloggen med bilder och nu har jag kommit över en mobiltelefon med kamera så nu inväntar jag bara kunskapen att hantera tekniken. Jag tror nämligen på kunskap. Not måste man tro på; det är nämligen så vi männskor är funderade.

2. Jag upptäckte att den här bloggen hade inflytande och jag vet inte om jag är så glad för det. exempel: (1) jag påpekade det livsfarliga i placeringen av ett räcke på Storgatan och vips! så dagen efter var det bortplockat (efter att ha funnits där i flera år)  (2) jag ingrep i den då lätt inflammerade debatten om Malmö FF:s tabellposition och påpekade att tränaren var tillräckligt bra om inte bättre (vad jag minns var jag ensam om det) men att kanske möjligen så var laget lite eftersatt när det gällde specialstyrketräningen i förhållande till andra lag och dessutom la jag till att MFF nog skulle sluta säsongen på en bättre tabellposition. Och? Tränaren är kvar och så satsar laget extra med en särskild styrketränare. Tabellpositionen torde jag inte ha påverkat.

Okej. Men Vadå?

Tja: Gatukontoret kunde väl ha skickat ett litet tack och MFF köpt ett specialstyrkeprogram av mig. Inte ens transarskapet som jag brukar heja på när han joggar runt ibland har uttryckt sin tacksamhet. När man nu bryr sig alltså.

Okej. Jag är inte långsint. Här kommer ett erbjudande som faktiskt kan vara värt en slant. Jag kom just på hur man kan få slut på läktarvåldet men jag tänker inte blogga om det.  Här ligger för mycket pengar i potten. Den som känner mig vet att jag alltid lämnar garanti. Hör av er: MFF. Malmö Stad, Polisen, Idrottsenheten på Malmö Högskola, Svenska fotbollsförbundet eller varför inte Hulliganförbundet?  (det finns ju ett Boxningsförbund).

Om Klas

Författare in Sight Visa alla inlägg av Klas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konst & Politik

Staffan Jacobson - författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Tony Johansson

Publicerade texter 2007-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggare gillar detta: