Okej, Okej.

Det var alltså ingen som ville köpa min analys av läktarvåldets orsaker och sammanhang. Inte en enda antydan till kommentar. Inte ens skräppost får jag. Okej då.

MFF spelar oavgjort mot Gävle och har en hel del skadade inköp. Det är också okej. Jag menar att dela med sig till Gävle. Man får inte glömma att de har bevarat den unika trädstaden, gamla Gävle, och att de har ett Joe Hill-museum där. I det museumet finns en köksstol som kanske kommer från Joseph Hillströms föräldrars hem. Bra med Gävle är också att Nicklas Bäckström spelade ishockey där. Nu spelar han i Washington Capitals och håller som bäst på att lära sig tackla där.  Därifrån hämtar vi årets sportbild och årets sportartikel som kanske också Rosengårdsdrevet kunde ha nytta av om de vill möjligen förstå vad de inte alls förstått. Och så lovar jag att återvända till den debatten när Rosengård proportionsvis har samma sporthallsyta som t.ex. Lomma Kommun.

 

Skadade spelare är naturligtvis inte bra och beror naturligtvis på den ökade men tyvärr oproffsigt bedrivna fysträningen. Försäkringsbolaget kunde göra en uppföljning tycker man.

Nä – det var gräsligt det här.

Jag skulle egentligen skriva lite litterärt och sådär lagom hypostaserande om mänsklighetens dunkla behov av att läsa deckare och tillverka konspirationsteorier, vetenskapsparadigm, undersökningsmetod, kloka mot dumma och mera så där,  men hamnade som vanligt i sporten. Folkets opinion eller hur det nu var Marx sa. (Karl Marx var inte Marxsist – han var först)

– Det här blir bara allt gräsligare.

Förresten så har ni säkert uppmärksammat konstgräskonspirationen alldeles själva.  Ordet Gräsmatta har fått en ny innebörd.

Om Klas

Författare in Sight Visa alla inlägg av Klas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konst & Politik

Staffan Jacobson - författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Tony Johansson

Publicerade texter 2007-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggare gillar detta: