Äcklet

Det är inte utan en viss känsla av äckel man läser om Malmös nya slavhandel i sydsvenskan.se.  Kommunen tvingar människor till arbete med låga löner hos arbetsgivare som får betalt för att sysselsätta med icke-arbete. Dock sysselsätter företagen de redan betalda med arbeten som de redan betalda företagen tjänar mera pengar på. Arbetslösa människor förslavas till 3 gånger kostnaden för ersättning de enligt lagen har rätt till som fria människor. För allt högre ersättning undergräver valda politiker den lagstiftning de är satta att beakta. Äckelkänslan blir inte mindre av att det är släkt och vänner som sköter ruljansen. En familjehistoria med andra ord. Så löser den ena familjehistorien av den andra. Förra året läste vi om snöröjningen som handlade om allt annat än snö och tidigare har vi kunnat bekantat oss med familjerelationerna mellan högsta politiken och företagssamheten i staden och här ser vi resultatet. Kan han så kan vi!

Ps.:) Händelsvis så kan man inte läsa om detta i Redovisningen.

Ps.:) Kyrksamhetens tionde? Som påpekas i artikeln så är detta handlande stick i stäv, inte bara med moralen utan också med lagstiftningen och det andliga regelverket. Kanske kan man införa en årlig regelmässa för att få Skatteverkets förlåtelse. Arbetsförmedlingen kan bryta med lagen hur de vill för egentligen så vet inte de regerande moderaterna vad en arbetsförmedling är. De har aldrig varit där och tänker inte gå dit heller.

Ps.:) Socialdemokratin i Malmö är genomrutten. Kommunen falsk och olaglig. Tacka Reepalu för det! Kanske dags att granska på riktigt nu när han nästan lämnat.

Om Klas

Författare in Sight Visa alla inlägg av Klas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konst & Politik

Staffan Jacobson - författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Tony Johansson

Publicerade texter 2007-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggare gillar detta: