Rent fusk.

När det tävlas i skidor så är det så att strax före målgång så måste skidaren välja utstakad bana och sedan hålla sig den till vilket inte norrsken här gör. Istället för att diskas helt enligt reglerna så får normannen medalj. Rysken fick dalj. Dessutom så är det så att gutten direkt hindrar ryskens högerfot att i målgången föras lite extra fram. Det är påfallande oreglementsenligt och synnerligen överlaggt, för att inte säga medvetet. Alltså, den ena laggen; meden över den andra. Norges officiella förvåning över den ryska protesten OSar kat eller ska vi säga meded. Det tycks vara så att den svenska sportpressen, för att inte säga den svenska skidspetsen, håller med broderlandet där skidåkarna älskar blodkorv.

Förklaringen är förutfattat ontologisk*. Jan Guillou har skrivit om det. Ryssland är sedan Carolus XII svenskarnas fiende och eftersom Putinlandet i det här fallet har Norge som fiende kan vi inte se att lusekoftorna har fel. Det visste Heidegger redan på 1920-talet medan Hjärnforkningen håller på att komma fram till det NU.

*Här skulle jag hjälpsamt vilja hänvisa till Wikipedia men den ontologiska förklaringen där måste ha skrivits av Lundavarianten av en analytisk filosof som tyvärr här, likt ovannämnde norrman, inte är så stringent i målgången, dock omedvetet då.

Om Klas

Författare in Sight Visa alla inlägg av Klas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konst & Politik

Staffan Jacobson - författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Tony Johansson

Publicerade texter 2007-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggare gillar detta: