License to chill

Jag tillhör dem som tycker att Public Service vore bra att ha och värt att betala för. Om så vore. Tänker jag efter så är mitt tevetittande ytterst ringa och radion blir bara lite bilradio när jag skickar mig på ärenden. Men barnen då? Tja, inte lägger de då sin tid på de svenska public service kanalerna. Alltså, de fyller ingen funktion längre. VM-fotboll och mängder med personal som måste kosta en hel del men ingen journalistik alls. Inte ens någon intelligent kommentar eller iakttagelse sådär random kan man få. Bara en massa folk som chillar och tycker att de är trevliga och som pratar sönder fotbollsupplevelsen så att man måste stänga av ljudet för att ha någon behållning. Det värsta egentligen är att ingen säger vad jag här skriver: Varför betalar vi för något som är så djävla dåligt? För att vi måste! Min nya åsikt: Lägg ner skiten! … och dra in partibidraget.

För övrigt tror jag fortfarande att Argentina vinner med 3-1. Brasilien – Holland antyder att Brasilien inte är så bra den här gången även om dommarmissarna till Brasiliens nackdel var flera och stora. Sämst den svenska domarbasens kommentar. Han om någon tycker man borde ha lagt märke till att det är nya tolkningar av tacklingsreglerna som gäller.

Apropås ingenting: Oj vad gammal Guillou har blivit. Numera chillar han i Aftonbladet som den solidariska pensionär han inte är. Insikten om radhuspolitiken är äldre än hans politiska gärning men tydligen inte sämre än att man kan dra ihop en kolumn på den.

 Okej, då. Jag får väl bita i det sura kunskapsäpplet och medge att en åsikt inte blir sämre eller fel för att den är gammal.

 Radhusliv

Om Klas

Författare in Sight Visa alla inlägg av Klas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konst & Politik

Staffan Jacobson - författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Tony Johansson

Publicerade texter 2007-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggare gillar detta: