DABad Ordning

Kan man säga att SR dabat sig. Osså jag! Jag känner mig som Åsnan i Karlssons klister; ni vet, ”alla använder Karlssons Klister utom jag för jag är en åsna”; fast tvärtom. Jag har nämligen köpt en DAB.  Saken är nämligen den att jag tillbringar min arbetstid i en källarlokal dit FM-bandet bara knastrar på alla radioapparater som jag prövat. Vi lever i prövningarnas tid. Det tänkte jag råda bot på med DAB. Så icke. Digitaliseringen når inte fram trots att mobilabonnemanget gör det. Det är en fin apparat; en riktig dabbare. Där finns FM-mottagning på den också och den fungerar. Tacka vare DAB.

SVT passar också på att dabba sig lite. Man editerar nämligen EDIT. Det är taskit mot kapitalet tycker Maria på DN som väl i det här fallet får representera just penningletarna.  ”Vem vill leva i ett land där de enda medierösterna som hörs är statens?” Ja det kan man verkligen fråga sig. Lägg ner teve! Särskilt som bland det första man lyfter fram är det hära identitära. Läs en Metroskröna i (tidnings)stället. Även Schibsted uttalar sig.

Är man osäker på det dära identitära så lär oss Hans att det är som det ska vara. I alla fall i hans vara. Sartres vara. Det roligaste med den artikeln är rubriken. ”All sann identitet bygger på berättande” Den är lite pantad i rei. särskilt som Catia lyssnar för mycket på osant berättande. Nåja, hon är inte assistent i alla fall. En del verkar ju faktiskt bygga sin identitet på det. Jag menar: att ha assistenter!

Om Klas

Författare in Sight Visa alla inlägg av Klas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konst & Politik

Staffan Jacobson - författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Tony Johansson

Publicerade texter 2007-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggare gillar detta: